A kétszintes ház alsó szintjén 40 fős közösségi helyiség akár rossz időjárási viszonyok között is biztosítja a szabadidő hasznos eltöltését, illetve lehetőséget ad csoportos étkezések lebonyolítására. Télen és hideg időben meghitt hangulatot varázsol az itt található cserépkályha.

Az alsó szinten egy felszerelt konyha (tűzhely, mosogatógép, hűtő, mikró, evőeszközök, tányérok, etetőszék, stb.) található, ahol akár főzhetünk is.
Ezen a szinten kaptak helyet a férfi és női mellékhelyiségek is.

Az emeleten 7 szoba található. Két szobához tartozik egy zuhanyzós fürdőszoba, amely a két szobához tartozó előszobából érhető el. Szobánként kettő különálló ágy és egy emeletes ágy található, melyekhez természetesen ágynemű is tartozik.

Szobaelrendezés


szalajka-ház, szobabelső

Férőhelyek száma 30 (+ 4 fő pótágyon). Nagyobb létszámú csoport elhelyezésére is van mód, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

A ház bekerített udvarral rendelkezik, ahol egy 40 férőhelyes fedett filagória alkalmas szabadtéri foglalkozások lebonyolítására, illetve pingpongasztalok és csocsóasztal várja a vendégeket.

A hatalmas udvaron lehetőség van focizni, röplabdázni, az esti órákban tábortüzet rakni, szalonnát sütni, bográcsozni, stb. Tekintélyesebb mennyiségek főzéséhez szükséges nagyobb méretű edények is rendelkezésre állnak: üstházak (70 literes és 50 literes) 10, 8, 2 literes fazekak, lábasok, fedővel.

A filagória alatt lévő kemence (40 x 110 x 60 centiméter) is a vendégek rendelkezésére áll.
A ház közvetlen környezetében található forrás, tanösvények, valamint a gyönyörű erdei környezet egyaránt alkalmas rengeteg izgalmas program lebonyolítására.

Előzetes egyeztetést követően akár komplex erdei iskolai programok megszervezését is vállaljuk.

Igény szerint akár napi háromszori étkezést is biztosítunk egy közeli étterem bevonásával.

Mivel az épület turistaház jelleggel működik, ezért a megérkezéskor található állapotnak megfelelően kell azt elhagyni.

Házirend

Házirendünk megtekinthető illetve letölthető alább. A dokumentum tartalmazza az orvosi ellátásra vonatkozó információkat is.